Lenen in het buitenland

Geld lenen in het buitenland brengt de nodige voordelen met zich mee. Door een gunstige valutakoers of een relatief laag rentepercentage kan het voordeliger zijn om geld te lenen in het buitenland. Toch kan het lenen van geld door verschillende regels en wetten rondom het importeren van kapitaal te nodige moeilijkheden veroorzaken. In deze categorie behandelen we alle aspecten die om de hoek komen kijken bij het lenen van geld in het buitenland.

Lenen in Nederland voor Belgen

Er zijn weinig tot geen mogelijkheden om als Belg een persoonlijke lening af te sluiten in Nederland. Een persoonlijke lening is een vast bedrag dat tegen een variabele rente wordt terugbetaald over een bepaalde looptijd. Misschien zijn er enkele mogelijkheden voor Belgische grensarbeiders maar dat zal per situatie verschillend zijn.

Lees meer: Lenen in Nederland voor Belgen

Geld lenen in het buitenland: voordelig of niet?

Iedereen heeft wel een droomwens, maar zonder het geld om deze te kunnen financieren blijft het slechts bij dromen. Een verbouwing, een tweede hypotheek of toch die prachtige auto. In al deze gevallen is het lenen van een geldbedrag vaak een uitkomst als uw eigen financiën deze droom niet kunnen waarmaken. Voor veel mensen klinkt het dan ook erg interessant om geld te lenen in het buitenland. Heerlijk profiteren van lagere rentes en de mogelijkheid aangrijpen om zaken te doen met buitenlandse ...

Lees meer: Geld lenen in het buitenland: voordelig of niet?

Laatste artikelen