Binnen een uur geld op je rekening

Geld maakt niet gelukkig, maar het kan zeker helpen. Bedenk maar eens: zonder geld geen leuke vakantie, zonder geld geen gezellige etentjes en zonder geld geen mooie auto op de stoep. Jammer genoeg hebben we niet allemaal een geldboom in de tuin en daarom is het vaak handig om snel geld te kunnen lenen. Door middel van de zogenaamde minileningen of het doorlopend krediet kunt u snel binnen een uur geld op uw rekening ontvangen.

 

Snel geld met een minilening

De snelste manier om geld te lenen is de zogenaamde minilening. In de Tweede Kamer is het een populair onderwerp omdat veel politici menen dat het met deze leenvorm te eenvoudig is om geld te lenen. Bij veel aanbieders kunt u immers binnen een uur geld aanvragen waarna het direct op uw rekening wordt bijgeschreven. Maar wat zijn nu eigenlijk de kenmerken van een zogenaamde minilening, en hoe sluit u er één af?

Een minilening of in de volksmond ook wel flitskrediet is een kleine lening met flexibele en ruime mogelijkheden. Het is vaak niet mogelijk om meer dan een paar honderd euro te lenen, maar dat heeft u het geld wel binnen een uur op uw rekening staan. Bij veel aanbieders is het invoeren van enkele gegevens genoeg en vervolgens zult u het geld binnen enkele minuten op uw rekening ontvangen. Let bij de minilening overigens wel goed op de voorwaarden, aangezien u in sommige gevallen met woekerrentes te maken kunt krijgen. Wanneer u een groter bedrag wilt lenen is het verstandiger om een doorlopend krediet af te sluiten.

 

Met een doorlopend krediet heeft u altijd geld

binnen een uur geld op de rekeningHet afsluiten van een doorlopend krediet kost wat meer geld, maar zodra deze is afgesloten kunt u op elk moment geld op uw rekening ontvangen. Een doorlopend krediet is een krediet waarbij u alleen rente betaald over het openstaande bedrag. U heeft op elk moment de mogelijkheid om geld bij te lenen zodat u op ieder moment uw openstaande krediet kunt aanpassen.

Op die manier is het mogelijk om binnen een uur te lenen zonder al te strakke voorwaarden. Bij een doorlopend krediet bepaald u immers zelf hoeveel u leent waardoor het mogelijk is om de lening op ieder moment aan te passen. Snel binnen een uur geld op de rekening is dus tegenwoordig geen probleem, vergelijk echter de verschillende kredietvormen en –aanbieders zodat u er zeker van bent dat u een voordelig krediet afsluit.

Laatste artikelen