200 euro lenen

Iedereen heeft het wel al eens meegemaakt dat hij op het einde van de maand door zijn budget heen is en zonder geld zit. Natuurlijk valt zo’n moment samen met ogenblik waarop de oven er mee ophoud of de wasmachine vreemd begint te doen. U kunt in een dergelijk geval natuurlijk lastig wachten tot de volgende maand om het toestel te laten herstellen of een nieuwe te kopen. Dus beslist u om een lening af te gaan sluiten. U heeft echter geen behoefte aan een doorlopend krediet of een grote lening, maar gewoon aan een incidenteel bedrag van zo’n 200 euro.

Mini krediet & 200 lenen

Het mini krediet is dan een uitkomst. Deze kredietvorm maakt het mogelijk om een kortlopende lening af te sluiten tussen de 100 en 1000 euro, 200 is dan dus geen probleem. Bij het afsluiten van een mini krediet bij een gewone bank is men niet verplicht om een toetsing te doen bij het BKR omdat het om een klein bedrag gaat.

Hou er wel rekening mee dat een mini krediet doorgaans binnen de termijn van 30 dagen terug dient te worden betaald en dat de rente die er op in rekening wordt gebracht, in de vorm van zogenaamde instap kosten, niet bepaald weinig is. De 200 euro wordt dus vaak duur geleend.

Aanvraag mini krediet

De aanvraag voor een mini krediet geschied heel simpel per sms, de diverse aanbieders kunt u via het internet opzoeken. U doet er verstandig aan om de voorwaarden en eventuele extra kosten van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken.

Er worden een aantal persoonlijke gegevens van u gevraagd zoals uw naam natuurlijk, het gewenste leenbedrag, uw geboortedatum, uw bankrekening, uw adresgegevens en natuurlijk uw identificatie nummer van paspoort of rijbewijs. Zodra u de bevestiging via sms ontvangt dient u die goed te keuren en dan is het gewenste bedrag, bij de eerste maal binnen 1 werkdag op uw rekening bijgeschreven, bij een tweede maal al binnen 10 minuten.

Succesvol 200 euro lenen

Het is duidelijk dat u een mini krediet niet iedere keer dat u extra geld nodig heeft moet afsluiten, daarvoor zijn de kosten te hoog. U kunt er in dit geval dan ook beter voor kiezen om even te polsen bij vrienden of familie of zij eventueel bereid zijn om u uit de brand te helpen en u 200 euro te lenen. Mocht u het bezwaarlijk vinden om uw familie of vrienden hiermee lastig te vallen of kunt u niet van ze lenen dan kan een mini krediet een handige uitkomst bieden om een groot ongemak te vermijden.

Laatste artikelen